Taba Türk - Amerikan İşadamları Derneği
English
 
  Ana Sayfa
  Tüzük
  Yönetim Kurulu
  Başkanın Mesajı

 
Online Dergi
  Üyeler
  Komite Faaliyetleri
  Ofis - Şubeler
  Eleman Arayanlar

 
CV Bankası
İş Olanakları
Kart Başvuru
Duyurular
 
 
 
 
  Üyeler


ÜMİT TUNÇAĞ

 

 

 

 

 

Ümit TUNÇAĞ, 1948 İzmir doğumlu.

Sırasıyla Gazi İlkokulu, İzmir Koleji ( Şimdiki adıyla Bornova Anadolu Lisesi ) ve E.Ü. İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi, Üretim ve Personel Yönetim Bölümü mezunu.

1967 yılında TRT İzmir Radyosu'na Prodüktör olarak girdi. 1975 yılından itibaren de televizyon'da program sunuculuğu'na başladı. TRT'de 18 yıl devlet memuru olarak görev yaptıktan sonra, özel sektöre geçti ancak TRT'deki program yapımcılğı ve sunuculuk görevini sürdürdü. Bugüne kadar 2000'nin üzerinde Radyo, 500'e yakın T programını hazırladı ve sundu.

Özel sektöre geçince, önce Ege Yatırım Grubu'nda Halkla İlişkiler Müdürlüğü, sonrar Sheraton Voyager Antalya Otel'de Sosyal İşler Müdürlüğü yaptı. 1991 Aralık ayından Mart'ına kadar, PHILSA'nın Dış İlişkiler Müdürlüğü görevinde bulundu. O tarihten bu yana emekliye ayrıldı anca Philsa'nın DANIŞMAN'ı olarak çalışmaya devam ediyor. Oğlu Tan Tunçağ ( 1975 ), Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Yayımlanmakta olan " Şapkadan Babam Çıktı " dizisinde rol alıyor. 1998 Şubat ayından bu yana, İzmir Devlet Senfoni Orkestrası keman sanatçılarından Oya El-Cherbiny TUNÇAĞ ile evli.

Ümit Tunçağ, halen İzmir Halka İlişkiler Derneği üyesi, TABA türk Amerikan İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, ESİAD Ege Sanayici ve İşadamları Derneği Sosyal Komite Üyesi, Metropolis Sevenler Derneği Başkanı, Bergama Yortanlı Kurtarma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Bornova Anadolu Lisesi Eğetim Vakfı Kurucu üyesi.



Geri Dön




Copyright © 2000-2022 TABA Tüm Hakları Saklıdır.